Bent uw puk code kwijt? Vraag hem direct op!

Jouw puk code nu binnen drie minuten opvragen!

Hoe kan ik mijn PUK code achterhalen?(Tip)


Als eerste is het verstandig om nog even te zoeken tussen de papieren die u bij de aanschaf van uw telefoon of simkaart ontvangen heeft. Vaak staat de PUK code hier ergens genoteerd. Ook als u de PUK code zelf echt niet meer kunt vinden kunt u hem echter nog achterhalen.

Voor wie snel zijn PUK code nodig heeft biedt de site www.puk-code.webs.com een service aan waarmee voor bijna alle providers binnen vijf minuten de PUK code opgevraagd kan worden. Dit gebeurt alleen wel tegen betaling van 8 euro. Voordeel is dan weer wel dat u zonder moeite binnen vijf minuten uw PUK code weer heeft en dat u weinig risico loopt doordat u uw geld terug kunt vragen als u niet tevreden bent. Er zijn veel positieve reacties van klanten te vinden.

Met investering van een beetje meer tijd en moeite kunt u echter ook kosteloos uw PUK code achterhalen. Alle grote providers zoals Vodafone en T-mobile geven op hun site informatie over hoe u uw PUK code op kunt vragen. Meestal kan dit per email en in sommige gevallen kunnen mensen met een abonnement de PUK code zelfs terugvinden door in te loggen op hun persoonlijke pagina op de site van hun provider. Een andere goede optie is gewoon even langs te gaan bij een winkel van de provider van uw telefoon / simkaart. Als u zich daar kunt legitimeren kan een medewerker de PUK code voor uw opzoeken in het systeem en kunt u ter plekke uw simkaart deblokkeren.